28a TRAVESSA DEL RIPOLLÈS

 

DIUMENGE, 2 DE JUNY DE 2019

 

Recorregut circular d’uns 18Km aproximadament.

Sortida a les 7,30h de la Font del Tòtil de Ripoll.

Per arribar-hi passar per davant dels Mossos d'Esquadra i seguir recta fins al final de la carretera on tobarem aparcament i la sortida.

Recollida de documentació a partir de les 7,15h a la Font del Tòtil..

Arribada a la Font del Tòtil de Ripoll.


Recorregut: Ripoll (Font del Tòtil), Busacs, Gorg del Colomer, Sant Feliu d'Estiula, Emprius, Ripoll (Font del Tòtil), Ripoll.

Durant el recorregut tindrem esmorzar.

 

Inscripcions

Les inscripcions és poden fer:Reglament:

 

Track:

Enllaç

 

Perfil:


DESCRIPCIÓ

Caminada fàcil pel mig de boscos de pins, roures, boixos i bona vista.

Un cop deixem la Font del Tòtil, passem per la casa del Vilar i seguirem per la Carena de Cauvell fins al Turó d'Estiulella.

Aquí baixem sense camí pel costat d'un vailet, que ens portarà al torrent de Busacs on agafem la pista forestal que ens porta al costat de la casa de Busacs, des d'aquí un camí de pujada ens portarà al Collet de Daguí.

Una mica més tard, baixem fins al Torrent de la Cabana, que creuarem pel costat del gorg del Colomer, pugem a la carretera forestal que va a l'Auró i ens desviem fins a Sant Feliu d'Estiula on trobarem un esmorzar calent.

Després de l'esmorzar, anirem fins al Collet de l'Auró, on continuarem pels Emprius fins arribar al Turó d'Estiulella.

Baixarem per uns prats sense camí fins a la Riera de Cauvell, un cop passats uns aiguamolls, agafarem un camí al mig del bosc, fins a la carretera de Cauvell que ens portarà a la Font del Tòtil on hi ha l'arribada.

Sant Feliu d'Estiula

Aquesta antiga parròquia pertany al municipi de les Llosses. El primitiu edifici del segle XI es transformà el 1731 quan s'allargà i s'apujà la nau, i s'hi afegiren un campanar i dues capelles laterals. Al seu costat s'hi troba l'antiga rectoria, reformada i condicionada com a casa de trobades de la parròquia de Campdevànol.


Amb el suport de:

                                                               

                                 

                              

 

Qui som |                  ©2012 Club Excursionista Ripoll