Club Excursionista Ripoll

 

6 de Maig de 2012


12a CURSA DE MUNTANYA MOSSOS D'ESQUADRA - SANT AMAND

 

Classificació 12º Cursa de Muntanya aquí
Galeria Fotogràfica aquí

 

 

 

Sortida a les 9 hores davant de la Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Ripoll
Arribada:Per causes alienes a la nostra voluntat l'arribada de la cursa serà a la zona de la Font Viva (Carrer mossèn Jacint Verdaguer)

INSCRIPCIONS:

20 € Federats amb llicència de la FEEC,FEDME, FSA, UIAA, FCOC; També s’acceptaran les llicències de les Federacions de Triatló.
25 € No Federats

Inscripcions al Club Excursionista Ripoll Tel./Fax 972 70 05 40; cursa@clubexcursionistaripoll.com o també a la FEEC http://www.feec.cat/competicio/inscripcions, notificant-ho per e-mail o fax i adjuntant el resguard de pagament que s’haurà de fer en el següent número de compte de la Caixa: 2100-0034-66-0200377816. En l’ingrés o transferència és imprescindible posar el nom dels corredors.

Les inscripcions es tancaran a les 24 hores del dijous dia 03/05/2012, o en arribar als 300 inscrits.
L’organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions el dia de la cursa al preu de FEDERATS 25 €, NO FEDERATS 30 €.

No es considerarà inscrit si no s’ha fet l’ingrés al núm. de compte de la Caixa i enviat per e-mail o fax, el full d’inscripció

Si vols més informació aquí

 

On dormir Guix Llar i Muntanya
www.lasequiamolinar.com Val descompte pels participants dins la bossa d'obsequis aquí
www.hotelresguard.com    
www.ahripolles.com Hotel La Sèquia Molinar
  "Els participants a la cursa de Sant Amand i els vostres acompanyants tindreu un 10% de descompte en el nostre establiment si feu la reserva telefònicament".
 

 

     
   

 

Qui som | Contacteu-nos | ©2011 Club Excursionista Ripoll