TRAMITACIÓ LLICÈNCIES 2021

Benvolguts, com alguns ja sabeu les llicències federatives pel proper any ja es poden començar a tramitar. Aquest any degut a la pandèmia que estem vivint les haurem de tramitar a distància ja que així la situació ho requereix. Des de la Junta del Club s’ha establert el següent procediment per tal que es puguin tramitar les llicències i estiguem tots el més segur possible.

Així els passos a seguir per tramitar la llicència són:

1.- Fer transferència del valor de la llicència o llicències a tramitar al CC: ES49 2100 0034 68 0200401707.

2.- Enviar un correu a llicencies@clubexcursionistaripoll.com amb el comprovant de la transferència i el Nom i Cognom, DNI, data de naixement i modalitat de llicència de totes les llicencies que s’hagin pagat.

3.- Passar a recollir la llicència impresa per les oficines de Elèctrica Vaquer situades al c. Macià Bonaplata, 1 en horari de 10 a 13 i de 16 a 19.

Nota: les llicències es tramitaran els dimarts i els dijous i no seran valides fins a 48h després de ser tramitades. Les llicències tramitades cada dimarts i dijous es podran passar a buscar a partir del dilluns de la següent setmana a les oficines de Elèctrica Vaquer.

Per qualsevol dubte sobre les llicències ens ho podeu consultar a llicencies@clubexcursionista.com

Quadre resum de modalitats i preus de la FECC

 

 


Qui som |                  ©2012 Club Excursionista Ripoll