TRAMITACIÓ LLICÈNCIES 2022

 

Benvolguts, a partir d'aquest proper divendres 10 de desembre ja poden començar a tramitar les llicències federatives pel proper any 2022. Aquest any degut a la pandèmia continuarm tramitant les llicències a distància. Des de la Junta Club s'ha establert el següent procediment per tal que pugui tramitar les llicències i estiguem tots el més segur possible.

Així els passos a seguir per tramitar la llicència són:

1.- Fer transferència del valor de la llicència o llicències a tramitar al CC: ES49 2100 0034 68 0200401707.

2.- Enviar un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. amb el comprovant de la transferència i el Nom i Cognom, DNI, dades de naixement i modalitat de llicència de totes les llicències que s'hagin pagat.

3.- Passar a recollir la llicència impresa per les oficines d'Elèctrica Vaquer situades al c. Macià Bonaplata, 1 en horari de 10 a 13 i de 16 a 19.

Nota: les llicències es tramitaran els dimarts i els dijous i no seran valides fins a 48h després de ser tramitades. Les llicències tramitades cada dimarts i dijous podran passar a buscar a partir dels dilluns de la setmana següent a les oficines d'Elèctrica Vaquer.

Per qualsevol dubte sobre les llicències ens ho podeu consultar a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Quadre resum de modalitats i preus de la FECC